• şahin çanak

www.eskisehirhaber26.com olarak başarılar dileriz..

27.02.2017

11.12.2014

• prof.dr. İbrahim uslu

Ultrason ve OTİSTİK Çocuklar Kardeşlerim size çok komik bir durum göstermek istiyorum. Ultrasonun zararlı olduğunu, 23 Mayıs 2011 de, ultrason kullanımı bebeğin kalbine zarar verir diyerek açıklayan bir doktor. İşte haberi: http://www.ntvmsnbc.com/id/25215605/ Geçenlerde ultrasonun zararsız olduğunu http://www.ntvmsnbc.com/id/25535620/ haberinde söylemektedir. Ey doktor kardeşim, 3 senede ultrason zararlı diyen sen, şimdi çıkmışsın ve bu milletin gözünün içine baka baka ultrasonun hiç zararı yoktur diyorsun. Benim sana söyleyecek hiç sözüm yok. Seni yüce Rabbimle baş başa bırakıyorum. seni Allahımla baş başa bırakıyorum. Allahım, bebeğin kalbine zararı olan, bebeklerimizin OTİSTİK doğmalarına neden olan sık sık ultrason çekimlerinden sen Türk insanını koru yarabbim. Yüce Rabbim kaç gündür bikmadan usanmadan işimi gücümü bıraktım, anne karnında doğmamış bebeklerimizi korumak için tek başına mücadele ettim. Artık gerisini Halkıma ve onların sağduyularına bırakıyorum. Prof.Dr. İbrahim USLU

07.09.2014

• münire turgutoğlu

Engelli haklarından bazıları : 1-SU İNDİRİMİ:Her belediye bu indirimi uygulamak zorundadır.Ankara?da 18 yaşını dolduranlar için indirim oranı %50?dir. NOT:Yaş sınırının kaldırılması taleplerimiz arasındadır. 2- DİGİTÜRK İNDİRİMİ:%40 ve üzeri engellilere % 50 indirimlidir.Bu hakkı kendi evinizde kullanmıyorsanız istediğiniz bir kişinin bu indirimi kullanmasını sağlayabilirsiniz. 3-ŞEHİR İÇİ ULAŞIM:Belediye otobüslerinden %40 ve üzeri engel oranına sahip olanlar ücretsiz,??ağır engelli??ibareli raporu olanlara kendisi ile birlikte olan bir refakatçi de ücretsiz yararlanır. 4-EKPSS ?YE GİRME HAKKI:%40 ve üzeri tüm engellilerin sınava girme hakkı vardır. EKPSS 27 Nisan 2014 Pazar günü yapılacaktır. 5-GELİR VERGİSİ İNDİRİMİ: %40 ve üzeri tüm engelli çalışan ve engelli çocuğu olan çalışanlar gelir vergisi indiriminden yararlanır.Serbest çalışanlar da bu hakkı kullanır. NOT:Vasisi olmak,aynı hanede oturmak ve bakmakla yükümlü olunmak şartı ile engelli kardeşi olanların da bu haktan yararlanması talebimizdir. 6-TÜRK TELEKOM SOSYAL TARİFE: Türk Telekom Sosyal Tarife (sabit ücret 12 lira +3000 dakika şehir içi). 7-TTNET:Fiber İnternet dahil yaş sınırı olmaksızın %25 indirimli. 8- UYDUNET ve TÜRKCELL SÜPERONLINE:Bu hizmetlerde de indirim...

13.05.2014

• münire turgutoğlu

Bunları biliyor musunuz ? 153 arayıp engelliler hakkında tüm aklınıza takılan ve engellilere verilen desteklerden yararlanabilirsiniz.Engelli birey yakınlarına psikolojik destek dahil verilmektedir.Kısaca 153 sizin el klavuzunuz olacak düzeyde.

13.05.2014

• ismail ayaz

Ziyaretçi defterine yazılan psikolojik, nörolojik, biyolojik tedaviler, her türlü terapi, eğitim ve tedavi yöntemi sadece bilgilendirme amaçlı olmalıdır. Ziyaretçi defteri aracılığı ile herhangi bir şahsı veya kurumu karalamaya yada hakarete varan ifadeler yazılamaz. Ziyaretçi defterine yazılan her türlü yazı, fikir veya öneriler yazan kişi sorumluluğundadır. Bu hususta OFDER sorumluluk kabul etmez. OFDER YÖNETİMİ

07.02.2014